borrborstar

Borste – För Skruvdragare 3-pack

KLCB:s Borrborstar kan antingen sättas direkt i skruvdragarens schuck eller i en vanlig bitshållare. Denna produkt bör inte användas på skinnklädsel eftersom borstarna är hårda i materialet. Dem är hårda för att kunna rengöra textiler på djupet.

smörjmedel mot lera

Clay Luber 600ML / 2L

Clay Luber är ett smörjmedel anpassat för rengöringslera. När du använder clay luber minskar du risken för onödiga repor och din lera kommer glida smidigt över ytan.

Däckglans sexhundra mililiter

Extra Glossy Däckglans 600ML

Den högintensiva penetrationsformeln ger näring åt gummiytan på däcken, bibehåller deras djupa svarta glans och saktar ner åldringsprocessen.

fälgborste 45 cm

Fälgborste 45 cm

Om ni inte kommer in mellan bromsok och fälgen så flytta bilen 50cm framåt när ni gjort övriga delar.

glasrengöringsmedel

Glasrengöring 600ML / 2L

Fördelarna med att använda glasrengöringsmedel är att det gör det enklare att rengöra glasytor och ta bort smuts och fläckar. Det ger också glaset en klar och högglansig yta.

interiörborste

Interiörborste

Denna produkt används i alla typer av interiöra arbeten. Extrem hållbarhet och kvalitet. Täta, tunna och korta strån gör att man kan komma åt riktigt bra i plast, struktur på läder, tyg etc.

läderbalsam

Läderbalsam 600ML / 2L

Läderbalsam återfuktar och gör att lädret bibehåller sin mjukhet och slitstyrka samt gör att lädret bättre står emot smuts, väta och andra yttre påfrestningar.